Palvelut

Kuten sanottua niin olemme täyden palvelun talo. Vuosien kokemuksella sekä ammattitaidolla meiltä onnistuu hommat laidasta laitaan. Seuraavassa listattuna muutamia yleisimpiä palveluitamme. Mikäli mielessäsi on jokin muu kohde tai projekti niin ole rohkeasti yhteydessä. Hoidamme yhteistyökumppaneidemme kanssa kyllä jokaisen projektin komeasti maaliin.

Suunnittelu

Kokeneet suunnittelijamme tekee yhden tärkeimmistä töistä puolestasi. Meiltä löytyy suunnittelupalvelut jokaiseen tarpeeseen. Teemme suunnitelmat sekä viralliset asiakirjat ja muut vaadittavat luvat puolestasi.

Autoteippaukset

Onko harraste-, kilpa-, tai siviiliautosi vailla uutta ilmettä. Olet tullut oikeaan paikkaan. Teemme autoosi juuri sellaisen teippauksen kuin haluat. Tule toimistollemme niin suunnitellaan koneella yhdessä haluamasi kokonaisuus. Meillä on myös erittäin modernit työtilat, jossa itse auton teippaus hoituu ammattilaisten toimesta.

Julkisivumainonta

Onko kioskisi julkisivu kuin 80-luvulta. Eipä hätää, siirretään uusilla mainoksilla ilme nykyaikaan. Samalla saat varmasti lisää asiakasvirtaa ja rahaa kassaan.

Auringonsuojakalvot

Mikäli aurinko häikäisee toimistolla tai autossa niin tähänkin löytyy apu. Teemme tilaustyönä auringonsuojakalvot kohteeseen kuin kohteeseen. Erikoisuutena pystymme tekemään kalvoihin haluamasi grafiikan, tekstin tai mainoksen. Vain taivas on rajana ja aina ei sekään.

Kyltit ja tarrat

Hyvät opasteet ja kyltit on tärkeitä asiakasvirtaa ohjaillessa. Ole yhteydessä niin laitetaan yrityksellesi sellaiset kyltit ettei yksikään mene enää ohi.

Banderollit

Suunnitteletko tapahtumaa tai haluatko lähteä festareille vähän tyylikkäämmän banderollin kanssa. Sehän vaan meille sopii, sillä meiltä saat banderolleja kaikissa väreissä sekä mitoissa. Kerro meille ideasi ja tarvittaessa teemme suunnittelunkin puolestasi.

Tekstiilit

Urheiluseuralle uutta tyylikästä vaatetusta niin, että kaikki sponsorit saa rahoilleen vastinetta. Tämäkään tuotealue ei tuota meille ongelmaa. Tarvittaessa meiltä löytyy tekstiilit ja myös suunnittelemme toimivan kokonaisuuden. Mikäli kyseessä on joku juniorijoukkue, niin saatamme jopa tarjoutua sponsoriksi samaan syssyyn.

Tapahtumat

Kaipaatko yrityksellesi lisänäkyvyyttä, haluaisit mennä messuille, mutta et tiedä miten se onnistuu. Tässäkään asiassa meillä ei mene sormi suuhun. Hoidamme messukokonaisuudet juuri sinun yrityksesi näköiseksi vuosien kokemuksella. Tuomme paikalle pöydät, tarjoiltavat, mainokset sekä kaikki muut tarvittavat oheistuotteet. Myös messuisännät ja emännät löytyy yhteistyökumppaneidemme kautta.

Oli kyseessä siis mikä tahansa mainostukseen ja markkinointiin liittyvä asia niin isoin asia joka sinun tulee tehdä on olla meihin yhteydessä.