Yhteystiedot

Mikäli vakuutuit palveluistamme, mieleesi tuli kysymyksiä tai olet kiinnostunut yhteistyöstä. Ole rohkeasti yhteydessä jollain seuraavista vaihtoehdoista tai tule käymään toimistollamme. Jokainen toimistolle saapunut palkitaan vähintään hyvällä juttuseuralla, hymyllä sekä kupillisella kahvia. Asiasi voi olla pieni taikka iso niin meillä on sinulle aina aikaa.

Mikäli haluat konsultointia, suunnittelua tai tehdä työtilauksen niin on hyvä varata kunnon aika tapaamiselle etukäteen. Näin varmistat ettei tarvitse ajella ylimääräistä ja että toimistollamme on joku juuri sinun tarpeesta kaiken tietävä ammattilainen. On myös mahdollista, että suunnittelijamme tulee suoraan kohteeseen tai sinun toimistollesi tapaamiseen. Olemme erittäin joustavia ja tulemme paikan päälle jokaiseen nimeen sekä notkoon. Tehdään yhdessä juuri sellainen mainos, kun sinä haluat ja juuri sinne mihin sinä haluat.

Löydät meidät nykyään myös yhä enemmän sosiaalisen median ihmeellisestä maailmasta. Facebookissa vastailemme pieniin ja vähän isompiinkin kysymyksiin. Lisäilemme sivuillemme myös kuvia ja tietoa keskeneräisistä sekä valmiiksi tulleista projekteista. Käy ihmeessä tutustumassa ja mikäli tulee kysyttävää niin laita kommenttia tai yksityisviestiä tulemaan. Olemme myös vasta avanneet Twitteriin tilin, käy laittamassa Brandis seurantaan. Myös Twitteriin tullaan lisäämään tulevaisuudessa paljon töihimme liittyvää materiaalia kuvien sekä tekstin muodossa.

Jotta oltaisiin todella ajan hermolla niin löydät meidät myös Whatsapp-sovelluksella. Vastailemme myös siellä virka-aikoina kysymyksiinne. Siellä on kätevä myös vaihdella kysymyksiä ja mietteitä projektien edetessä ja valmistuessa. Lisää meidät Whatsappiisi ja laita viestiä niin aloitetaan yhteistyö jo tänään.

Mikäli olet kadottanut suunnittelijan, asentajan tai jonkun muun yhteystiedot niin ole yhteydessä. On helpompaa meille ettemme laita ihan jokaisen työntekijän, toimijan tai yhteistyökumppanin tietoja sivuillemme.

Ei muuta kuin ota yhteyttä ja laitetaan sinun mainoksesi ja markkinointisi uudelle tasolle.

Käyntiosoite:

Vanha Poliisiasema
Poliisintie 1 B
07690 PYHTÄÄ

Postiosoite:

Poliisintie 1 B
07690 PYHTÄÄ

Puhelin & faxi

Kirsi 040 123 456
Kirsi@brandis.fi

Marko 040 123 457
Marko@brandis.fi

faxi (019) 111 222

Whatsapp:

040 123 457 / 040 123 456

Facebook:

Facebook.com/Brandis

Twitter:

Twitter.com/Brandis