Kumppanit

Yrityksen värikkään ja pitkän historian ansiosta meille on kertynyt valtava määrä yhteistyökumppaneita. Voit nähdä töitämme lähes päivittäin eri kaupungeissa ympäri Suomen.

Mainostuksen lisäksi yrityksellämme on valtava lista muita kumppaneita. Yrityksiä ja toimijoita, joiden kanssa teemme yhteistyötä erilaisissa projekteissa. On olemassa monia niin isoja projekteja, että tarvitsemme paljon erilaisia ammattilaisia avuksi. Välillä apuun täytyy pyytää erilaisia kuljetusvälineitä. Joskus taas mainostuksen kohde vaatii erilaisia nostureita, jotta toteutus onnistuu. Myös vanhan mainoksen poistamiseen ja mainoskohteen puhdistamiseen tarvitaan välillä oman alansa rautaisia ammattilaisia.

Vaikka olemmekin omassa asiassa kokeneita ammattilaisia. Silti erinäisten projektien maaliin saaminen vaatii monesti useiden eri alojen ammattilaiset avuksi. Kyllä se on niin, että harvoin mikään projekti on onnistuneesti maalissa ilman kumppaneiden apua. Yhteistyökumppaneita ei voikaan liikaa kiittää ja kyllä niitä on puoleltamme muistettu sekä mainostettu vuosien saatossa.

Tulevaisuudessa sivuille on tulossa myös osio johon lisäämme kuvia projekteista. Näitä on vuosien varrella kertynyt valtava määrä. Onneksi olemme dokumentoineet vuosien saatossa lähes jokaisen niin pienen kuin vähän isommankin projektin. Luvassa on todellinen hyppy historiaan ja muistojen kavalkadi. Kuvia projekteista sekä yhteistyökumppaneista on valtava määrä. Mikäli sinulla on jotain meidän toimintaan liittyviä kuvia niin laita ihmeessä ne tulemaan sähköpostin kautta. Mikäli kuvat on perinteisessä muodossa, niin voit myös vierailla toimistollamme, niin otetaan niistä kopiot. Saat vaivanpalkaksi ainakin mukavaa juttuseuraa, kahvia ja ehkä pientä purtavaakin.

Lista yhteistyökumppaneista on lähes loputon. Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta nostaa esiin likimainkaan jokaista. Tässä alla listattuna muutamia tunnetuimpia nimiä, joiden kanssa meillä on ollut ja on edelleenkin ilo toimia.

Härski Race Team
Venäjänpyhtään kunta
Nicoletta Mediat Oy
Offsetpaino Restman Oy
Print Bill Oy
Nyhtään Yrittäjät ry
Vantaan Butchers
Pink Funland Oy
Tomiexpert
Old Sun Gate Motel
Vehicles export Oy
5F

Mikäli sinä haluat olla tulevaisuudessa osa verkostoamme niin ole rohkeasti yhteydessä. Kaipaamme kaikenlaisia oman alansa ammattilaisia avuksi verkostoomme ympäri Suomen. Laita sähköpostia tai tule vaikka käymään toimistollamme niin jutellaan lisää.